Видове професионален грим в Бургас

ВИДОВЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ В БУРГАС

Видове професионален грим в Бургас

ВИДОВЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ В БУРГАС

Там, където има безброй различни продукти за грим и външен вид, разбира се, има много различни видове гримове. Те обикновено се различават в зависимост от повода и се определят от различни елементи. Ние от студио за красота  Beauty Face ще обърнем внимание на някои от тях за да ви вдъхновим. По-долу ще Ви запознаем с видове професионален грим в Бургас.

Видове професионален грим в Бургас. Дневен грим

Той е най- предпочитан и желан от повечето дами.  Дневния грим е подходящ за всекидневието, за работните дни,  детски рождени дни и семейни празненства. За да изглеждаме добре и свежи през целия ден, дневният грим трябва да бъде много внимателно подбран. Той трябва да  бъде фин и лек. Дневния грим не трябва да бъде с тежки цветове и много блясък.

Вечерен грим и Официален грим

Насищане на цветове, контрастност, великолепие и блясък – това са основните черти на вечерния грим. Този вид грим е известен различни техники и похвати при гримирането. Официалният грим трябва да бъде по-силен. Ако имате важна бизнес среща или важен повод, то трябва да посетите професионалният гримьор в салон за красота Beauty Face Bulgaria. 

Сватбен грим (Булчински грим). Видове професионален грим в Бургас.

Сватбеният ден е един от най-вълнуващите и вълшебни дни  в живота на една булка. Ние може да ви дадем професионални съвети и да Ви предложим качество на достъпна цена за грим в Бургас. Булченския грим трябва да бъде по-лек, мек и нежен. Сватбеният грим трябва да излъчва здраве, сияние и красота, да изразява невинност и чистота. С този грим се цели естественост и подчертаване на  природната красота.
Булченския грим трябва да издържи между 8-12 часа в перфектен вид. Доверете се на професионалистите на Beauty Face Bulgaria  и на нашите професионални продукти за грим. Бъдете устойчиви през целия ден.

Грим за снимки в Instagram и Facebook

Гримът е хубаво да бъде съобразен с техниката при заснемане. Често в такива случаи, това което виждате на живо не отговаря на заснетото. Безспорно фотографията прави професионалния грим по лек и мек при заснемане. Ако използвате силно и ярко червило, което Ви се струва прекалено силно на живо в повочето случеи изглежда добре на снимката. Същото се отнася за сенките и ружовете. За да изглеждате перфектно в социалните мрежи  изберете услугите на салон за красота Beauty Face Bulgaria. Нашите професионални гримьори в Бургас ще се погрижат за Вашата перфектна визия.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Професионален грим в Бургас 

Перманентен грим и микроблейдинг

Позвъни сега!