КУРСОВЕ

КУРСОВЕ-Beauty-Face
КУРСОВЕ

КУРСОВЕ

Beauty Face Аcademy e учебен център, който предлага цялостно обучение в сферата красотата. Ние предлагаме на нашите курсисти обучение и курсове в реална и онлайн работна среда.  Обученията при нас дават възможност за започване на работа веднага след завършване на съответния курс.  Информацията, която даваме е на световно ниво и от учебниците на едни от най- добрите специалисти в цял свят.

Ние от учебен център Beauty Face Ви предлагаме възможност да научите в детайли най-новите техники и тенденции в сферата на естетическата красота. Знанията, които ще придобиете ще Ви дадат основа и увереност за надграждане и постигане на високи резултати. Ние от Beauty Face Bulgaria смятаме, че можем да оправдаем Вашите очаквания.

Ние предлагаме:

  • Индивидуален подход към всеки курсист
  • Висококвалифицирани специалисти
  • Нови технологии и най-новите тенденции
  • Постоянна подкрепа за всички завършили курсисти
  • Курсовете се провеждат с цел изучаването на професията в обширен и изчерпателен план
  • Обученията отговарят на държавните образователни изисквания
  • След успешно завършване на курса се издава удостоверение за професионална квалификация, лицензирано от НАПОО към МОН с международна валидност и придружаващ Европаспорт на английски език.

Повече за нашите цени и курсове може да намерите ТУК.

За нас красотата не е само цел, тя е едно от средствата да постигнем това, към което всички се стремим, а то е да изглеждаме добре и да блестим. Не отлагайте своя звезден блясък за утрешния ден. Зарадвайте се на красиви вежди, мигли и мечтания поглед при нас. Това е мястото, в което ще се почувствате истински специални. Доверете ни се и открийте колко прекрасни сте в действителност! Стремежът към красота и изящество е едно от най- силните оръжия на една жена! Не се колебайте да се доверите на нашите професионалисти!

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

КОНТАКТИ

Вижте още:

Услуги

За нас

Позвъни сега!