Поддръжка,миене и къпане при микроблейдинга

ПОДДРЪЖКА МИЕНЕ И КЪПАНЕ ПРИ МИКРОБЛЕЙДИНГА

ПОДДРЪЖКА,МИЕНЕ И КЪПАНЕ ПРИ МИКРОБЛЕЙДИНГА

ПОДДРЪЖКА МИЕНЕ И КЪПАНЕ ПРИ МИКРОБЛЕЙДИНГА

В тази тема ние от студио за красота Beauty Face Bulgaria ще Ви запознаем с поддръжка, миене и къпане при  микроблейдинга.

Какво е микроблейдинг процедурата?

Microblading е ръчен метод, при който не се използва устройство т.е не е машинен метод. При микроблейдингът се използва писалка, в която се вкарват стерилно опакованите приставки. Те са „остриета“ с малки игли, поставени една до друга, като малък скалпел. С остриетата и боята се правят малки линии и се вкарват в кожата с лек натиск. След това цветът на пигментацията се масажира в кожата и се остава върху кожата за 5-10 минути, докато цветът се поеме в кожата. Ако искате качествен микроблейдинг в Бургас заповядайте при нас в козметично студио Beauty Face Bulgaria.

Лечение след микроблейдинг процедурата.

През първите 7 дни след процедурата, веждите са с до 40% по-тъмни и с 10-15% по-дебели. Така че е напълно нормално да изпитате пигментацията си като твърде интензивна през първите 7-14 дни. Бъдете сигурни, че цветът ще стане по-светъл с един до два тона. Кожата на клиента също има значение при поемането пигмента. Ние от Beauty Face Bulgaria ползваме единсвено световно признатите и качествени материали и пигменти на PhiBrows.

Поддръжка, миене и къпане при микроблейдинга

След пигментацията се прилагат успокояващи продукти за грижа. Въпреки използването на най-модерните, висококачествени пигменти, могат да се появят алергични реакции, но те са рядкост. По време на лечението може да получите оток, зачервяване или сърбеж. Опитът показва, че тези симптоми са временни. Половин час след лечението веждите трябва да се забършат старателно с причистена вода без сапун (не се търка) и да се намажат с тънък слой Bepanthen или PhiBrows Skin Candy Cream. Тази процедура се повтаря 6 до 7 дни, поне 2 до 3 пъти на ден, за да се избегне образуването на корички. През тези дни, моля, нанасяйте тънък слой от PhiBrows Skin Candy Cream и не го довеждайте в контакт с вода.

По принцип през първите 10 дни след пигментацията трябва да се спазва следното:

  •  Няма посещения в сауна
  • Без хлор или морска вода, тъй като в противен случай може да настъпи промяна в цвета.
  •  Без слънчеви бани
  • Не прилагайте конвенционални козметични продукти или дори грим
  • Въздържайте се от потни дейности като (спорт, посещение на сауна и плувен басейн)
  •  Не използвайте ексфолианти върху третираните зони

Ако е възможно, избягвайте контакт с вода. Избягвайте зоните, когато измивате лицето си. Когато се къпете, измийте главата си внимателно. Микроблейдингът остава в кожата 1-2 години, в зависимост от типа и възрастта на кожата. През това време пигментацията бавно избледнява. За да предотвратите избледняване, препоръчително е да освежите пигментацията си след 1-2 години. 

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Видове професионален грим в Бургас

Професионален грим в Бургас 

Позвъни сега!