МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ НА УСТНИ

МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ НА УСТНИ

МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ НА УСТНИ

Микропигментация на устни е вид перманентен грим, който прави устните да изглеждат по-пълни, по-млади, пищни и по-симетрични. Освен това те са по-добре очертани, както и малко по-пигментирани. С тази техника вече няма да се налага да се тревожите за сухи устни и цвят, който пада. Когато се целувате, ядете, пиете или спите ще изглеждате винаги перфектно.

КАК СЕ ПРАВИ КОНТУР НА УСТНИ

Микропигментацията на устните е вид козметично татуиране, което подобрява цвета на устните чрез нанасяне на цветно мастило в устните с механична игла. Получената татуировка на устните е фина, не наситена, благодарение на скорошния напредък в полуперманентния грим. Устните ви ще изглеждат малко по-плътни като бъдат подчертани и подсилени с пигмент. Перманентния грим на устните ще ви остави с мек, засенчен цвят, който може да подобри симетрията на устните ви. Освен това ще покрие неравномерна пигментация или белези и ще ви създаде илюзията за по-големи, плътни устни.

КОЛКО ВРЕМЕ ТРАЕ МИКРОПИГМЕНТАЦИЯТА НА УСТНИ

Обикновено перманентните устни издържат от две до три години. При някои клиенти издържа и повече. С времето устните постепенно ще изсветляват и избледняват, докато бавно се върнат към естествения си нюанс. Можете да очаквате устните ви да изглеждат много по-светли след две години, отколкото след шест месеца. Много татуисти препоръчват годишни корекции, за да удължите цвета на устните, който искате. За да сте сигурни, че ще имате качествено направен перманентен грим на устните, се уверете, че вашия артист ползва качествени пигменти. Ние от Beauty Face Bulgaria сме се доверили на PhiContour пигментите на PhiAcademy, които са световно признати в цял свят.

ГРИЖА СЛЕД МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ НА УСТНИ

Последващата грижа при перманентен грим за устни е много важна. За да запазите максимално пигмента на вашите устни и да сте в отлично здраве трябва да спазвате следните неща:

  • Устните ви ще бъдат подути веднага след лечението и ще останат такива през първите дни.
  • Опитайте се да избягвате слънцето през първите 7 дена.
  • Не забравяйте да мажете устните със специален крем за процедурата, за да може да заздравеят максимално бързо. 
  • Избягвайте всякакви лосиони или сапуни, съдържащи гликолова, хидрокси и плодови киселини.
  • Не търкайте и не чоплете устните си!!!!! Може да причини инфекция.
  • Опитайте се да не ядете солени или пикантни храни
  • През първите 7 дена е изключително важна хигиената на устните и да не ги мокрите.

БОЛКА ПРИ МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ НА УСТНИ

За да ви бъдат направени перманентни устни трябва да бъдете в отлично здраве. За да се чувствате добре и да не ви боли се използва специална анестезия под формата на гел. Самата процедура се извършва в рамките на 2 до 3 часа.

МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ НА УСТНИ ЦЕНА

Цената на контура за устни зависи от опита на вашият татуист. Срещнете се с него, направете консултация. Запознайте се с неговата работа в Instagram, Facebook и Tik Tok или други социални мрежи. Не избирайте най-евтината процедура, само за да спестите малко пари. Това е татуировка, която ще издържи години на лицето ви, затова изберете качествената работа на PhiContour Artist. Нашите цени в нашия салон за красота ще намерите ТУК.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ

КУРСОВЕ

Позвъни сега!