ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ В БУРГАС

ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ В БУРГАС

ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ  В БУРГАС

ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ В БУРГАС

Бъдете страхотни и ефектни с подходящ тип професионален грим в Бургас. Изглеждайте по-добре, изглеждайте по-свежи, чувствайте се по привлекателни.

Гримът е перфектен, когато отговаря на вашия стил и подчертава вашите активи независимо дали е дневен, бизнес грим или събитие / вечерен грим. Подарете си професионален грим от гримьорите на салон за красота Beauty Face Bulgaria и се почувствайте още по-привлекателни и сиящи. 

Независимо дали е естествен и фин като Дженифър Анистън или крещящ като Риана: професионалният грим просто изглежда спиращо дъха и ви кара да изглеждате зашеметяващо привлекателни . Звездите винаги са перфектно гримирани на червения килим и ни очароват с бляскавия си външен вид. Разбира се за тях работят най-добрите гримьори, за да създадат индивидуален и перфектно координиран стил за всяка личност.

Всичко за професионалния грим в Бургас

Всички знаем, че не е лесно да се борави с палитрите, четките, спиралата и молива, за да създадеш безупречна и перфектна визия. Също така, знаем че перфектния професионален грим е трудно постижим, но не и невъзможен. За тази цел от изключително значение са подходящите инструменти, практиката и волята на човека. Те са основният ключ към безупречния грим.

Ние от Beauty Face Bulgaria ще Ви дадем някои съвети и Ви уверяваме, че накрая ще овладеете изкуството наречено професионален грим.

Какво е необходимо за безупречен професионален грим в Бургас?

Освен качествени гримове, трябват й подходящи четки. Огледалото е изключително важен аксесоар за прилагане на грим и продукти, изискващи прецизност.

Първата стъпка е да хидратираме добре кожата с подходящ крем и да изчакаме той да попие добре. По този начин подготвяме кожата си за нанасяне на грим и ще имаме  идеален краен резултат за грим визията.

Цени на професионалния грим в Бургас

Предстои  Ви важно събитие, но искате да изглеждате ослепително и зашеметяващо, тогава се възползвайте от професионалистите на студио за красота Beauty Face Bulgaria. Нашите гримьори ще се погрижат за Вас и ще Ви дадът най- добрите съвети за Вашата перфектна визия.

В нашия салон за красота ще ви покажем различни техники и начини за гримиране, кога да ги използвате и как да постигнете желания ефект. Много важни за красивия грим  са детайлите, на които никога преди това не сте обръщали внимание.

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще отговорим на всичките Ви въпроси. Ако имате нужда от сватбен грим, абитуриентски грим, вечерен грим, дневен грим, телевизионен грим, опушен грим, празничен грим или грим за снимки, заповядайте при нас. Нашите актуални цени за грим ще намерите тук.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Как се прави микроблейдинг?

Абитуриентски грим 

Позвъни сега!