Професионален Грим

Професионален грим

Професионален грим в град Бургас

Искате ли да да бъдете неотразима и уверена, да сияете с професионален грим ? За специален повод или просто за вечер навън с приятели, вземете вашия професионален грим и блеснете с перфектен външен вид !

Предлагаме отлично качество на целия набор от грим услуги. Използваме само висококачествени професионални материали за цифрова телевизия и фотография с безспорни качества за дълготрайност. Държим на безупречната хигиена на материалите. Продуктите, с които работим са дерматологично и офталмологично тествани и с гарантиран произход, годност и качества.

Грим за специален ден

Предлагаме всички видове грим за вашия специaлен ден: сватбен грим, абитуриентски грим, дневен и вечерен грим, делови и екстравагантен грим, мъжки грим, предварителни проби.

Телевизионен грим

Телевизионен грим за: предавания, събития, реклама, клипове, участия.

Професионален грим за фотосесии

Грим за професионални фотосесии: списания, оutdoor, PR страници, календари, каталози, книги, брошури.

Други събития

Събития като: концерти, конкурси за красота, годишни награди, ревюта, спектакли, модни форуми, конференции, състезания, партита, пърформанси.

Бъдете красиви и неотразими, подарете си увереност и самочувствие !

Нашият висококвалифициран гримьор е готов да посрещне Вашите изисквания и да отговори на очакванията Ви. Ще ви помогнем да изберете най-стилната визия и ще Ви предоставим най-подходящите услуги за постигането й. Не се бавете, запишете час сега!

За нас красотата не е само цел, тя е едно от средствата да постигнем това, към което всички се стремим, а то е да изглеждаме добре и да блестим. Не отлагайте своя звезден блясък за утрешния ден. Зарадвайте се на красиви вежди, мигли и мечтания поглед при нас. Това е мястото, в което ще се почувствате истински специални. Доверете ни се и открийте колко прекрасни сте в действителност! Сремежът към красота и изящество е едно от най- силните оръжия на една жена! Не се колебайте да се доверите на нашите професионалисти!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Удължаване на мигли

PhiBrows Микроблейдинг

Цени на процедури

Позвъни сега!