МАНИКЮР 

МАНИКЮР

МАНИКЮР 

Винаги с перфектен маникюр, уверена и красива. В нашия салон за красота в гр. Бургас вашия маникюр е наша мисия. Ние ще се погрижим  за вашия специален повод или просто за вашия перфектен външен вид. Ние винаги знаем кое е най – доброто за вас и го правим по най – добрият начин. Работим със специализирана козметика и висок клас материали, 100% стерилна и дезинфекцирана среда с внимание към всеки детайл. Предлагаме маникюр за всеки ден или вашите специални поводи. Нашият майстор в маникюра е винаги готов да отговори на вашите високи изисквания. За нас красивият маникюр е не само цел, а мисия, с която ще те накараме да се усмихнеш и да се почувстваш по най – добрият начин. Довери ни се и ние няма да те разочароваме. Всеки клиент ще се наслади на изключително изживяване. Не се бавете и запишете своя час за професионален маникюр в козметично студио Beauty Face Bulgaria гр. Бургас.

Маникюр с гел в Бургас

 Маникюрът с гел следва стъпките на вашия традиционен маникюр. Тази процедура дава една стабилност на вашите естествени нокти. Освен това нашият професионалист по маникюр ще изреже внимателно вашите кожички, след което ноктите се пилят и оформят. Накрая избирате вашия любим цвят или декорация и сте готови да заблестите. Ние от Beauty Face Bulgaria знаем, че вашия маникюр е важен за вас, затова се стараем всички наши клиенти да получат качеството, което заслужават.

Колко време издържа маникюрът с гел?

Благодарение на процеса на втвърдяване, маникюрът с гел обикновено издържа от 14 дни до три седмици. Поради естествения растеж на ноктите и износването, всичко извън това обикновено не изглежда страхотно. Само гел лакът е известен с това, че издържа по-дълго от традиционния лак. Издръжливостта зависи от материалите и начина по който се нанасят.  Когато ви правят гел лак трябва да се уверите, че нокътната плочка е чиста. Трябва да няма вода, лосион или масла, тъй като това ще попречи на вашия гел лак да се закрепи.

Как безопасно да премахнете гел лак

 Винаги е най-добре да посетите професионалист за премахване на гел лака ви, за да избегнете увреждане на естествените си нокти. На първо място, гел лакът за нокти никога не трябва да се бели или откъсва от ноктите. Това може да доведе до нараняване на  защитния горен слой на нокътя ви. Доверете се на професионалистите в тази сфера, за да изглеждат вашите нокти красиви, добре оформени и здрави.

Маникюр цена

Цената за маникюр в нашия салон за красота в Бургас, се определя от сложността на маникюра, както и от материалите, които ще бъдат използвани в процедурата. За повече информация относно цените на маникюр, както и на другите наши услугите можете да намерите ТУК.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885359666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

КОНТАКТИ

Вижте още:

МИКРОБЛЕЙДИНГ

МИКРОНИДЛИНГ 

ГРИМ

Позвъни сега!