ПЕРМАНЕНТНА ОЧНА ЛИНИЯ

ПЕРМАНЕНТНА ОЧНА ЛИНИЯ

ПЕРМАНЕНТНА ОЧНА ЛИНИЯ

Перманентна очна линия е един от най-популярните видове грим.Той подхожда на всеки стил, независимо дали е ежедневен или вечерен. Всяка жена мечтае за перфектния грим, който да издържи през целия ден без да се размазва. Татуирането на клепачите премахва необходимостта от постоянно наблюдение на грима на очите. Това е чудесна алтернатива за тези, които обичат очната линия  и я рисуват всеки ден. В тази статия ще ви разкажем подробно за този вид перманентен грим: какви техники има, какви са техните характеристики, как да подготвите и как да се грижите за татуировката, така че да заздравее бързо и без последствия.

КАКВО Е МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ НА ОЧНА ЛИНИЯ

Техниката и начина на извършване на перманентният грим на клепачите е стандартен метод.Това става с въвеждане на пигмент в горните слоеве на кожата чрез специални игли. Вкарва се плътно под формата на черна линия. Черният цвят на пигмента се счита за традиционен и по -дълготраен.  Цветът може да бъде всеки, по желание на клиента: от тъмно кафяв до ярък и наситен. Формата на очната линия може да има различни дължини и ширини. Изборът му се основава не само на предпочитанията на клиента, но и на опита на майстора. Майсторът винаги се вслушва в желанията на клиента, но също така избира метода на рисуване въз основа на формата на очите, овала на лицето, формата на носа и дори дължината и цвета на миглите. Оптималната техника също е избрана така, че резултатът от татуировката да се вписва хармонично на очите и да ги подчертава.

ЗА КОГО Е ПОДОДЯЩА ПЕРМАНЕНТНАТА ОЧНА ЛИНИЯ

Процедурата няма възрастови ограничения (с изключение на тези, които не са навършили пълнолетие). Резултатът изглежда луксозен на всяко око и идеално ги подчертава, както за младо момиче, така и за възрастни жени. Основното е да изберете правилната техника и форма на очната линия.

Татуирането на клепачите е идеален вариант за тези, които харесват очна линия.  Дълготрайността и е до 2 години, а в зависимост от характеристиките на кожата може да достигне до 10 години. През този период необходимостта от използване на декоративна козметика отпада. Също така линията винаги остава в правилната форма и цвят и не изисква допълнително рисуване или насищане на цветовете.

БОЛИ ЛИ ПЕРМАНЕНТНАТА ОЧНА ЛИНИЯ

Повечето клиенти се притесняват от болката по време на процедурата, тъй като се извършва в непосредствена близост до окото. Всъщност това е по-скоро психологически аспект.

Наистина клепачът е много чувствителна зона и без използване на локална анестезия процедурата е болезнена. Но когато използвате анестетичен гел, всички усещания за дискомфорт се премахват напълно. В същото време модерното татуиране на очите включва въвеждане на пигмент само в горните слоеве на кожата, което минимизира болката.

По време на процедурата специалистите на нашето студио поставят упойката два пъти по апликационния метод. Първият път е преди процедурата за обезболяване на мястото, вторият път е след нея. Вторичната анестезия продължава около 4 часа. През този период увредената кожа се успокоява и болката изчезва. Следователно татуирането на очите е безболезнено.

ГРИЖА СЛЕД ПЕРМАНЕНТНА ОЧНА ЛИНИЯ

След приключване на процедурата е много важно да се грижите правилно за увредената зона. Така че резултатът от татуировката на очната линия да е правилен, а самата кожа да се лекува бързо и без последствия. Процесът на възстановяване на кожата е различен за всеки. Кожата на някои хора дори не се зачервява след процедурата, а при други се появяват отоци.

От момента на първата основна процедура са необходими 28-30 дни за пълно възстановяване на кожата. Кожата заздравява първите 5-10 дни (в зависимост от тялото), а след още 2-3 седмици се възстановява и адаптира пигмента. През този период има редица промени, за които трябва да сте наясно. През първите дни от процедурата се дава специален мехлем, с който се мажат клепачите на очите. За да сте сигурни, че сте в правилните ръце се доверете на PhiContour майстора на Beauty Face Bulgaria в град Бургас.

ПЕРМАНЕНТНА ОЧНА ЛИНИЯ ЦЕНА

70% от успеха на татуирането на клепачите зависи от професионализма на майстора по перманентен грим. Много е важно качеството на оборудването, пигментите и консумативите, използвани от майстора по време на процедурата. Затова ние сме се спрели на PhiContour пигментите, които са световно признати в цял свят. Не ви препоръчваме да спестявате от услугите на специалист.

Обърнете се само към професионалисти. Когато избирате майстор, не забравяйте да разгледате портфолиото му с примери за работата му. Не препоръчваме да се доверявате на професионалисти, които работят у дома.  Свържете се с професионалисти с опит. Само в този случай ще изпитате всички предимства на татуирането на очите. Нашите цени в нашия козметичен център ще намерите ТУК.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Микропигментация на устни

Микроблейдинг

Позвъни сега!