ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ

ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ

ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ

Какво представлява перманентен грим?

Перманентният грим, известен още като микропигментация, е козметична процедура за създаване на дълготрайна очна линия, линия за устни или дефиниране на вежди.

Перманентният грим за вежди и очна линия може да повиши увереността, да предефинира чертите на лицето и да ви освободи от ежедневната работа на основния грим. Перманентният грим за устни позволява меки нюанси, които допълват естествения ви цвят на устните, да бъдат поставени върху устните като линия или руж, дефинирайки естествения ви контур на устните и ви кара да изглеждате по-млади, като замества цвета, изгубен в процеса на стареене. Също така може да помогне за балансиране на неравностите и да направи устните ви да изглеждат по-пълни. Освен това никога не се размазва или разтича.

Перманентният грим (или татуировката) е изобретение на последните десетилетия. Извършва се от професионални козметолози с щадяща кожата козметика. Същността му се състои в нанасянето върху веждите, устните или миглите на специални съединения, които са устойчиви на вода и не се отмиват дълго време. Резултатът е очевиден: винаги изглеждате привлекателни и вече не губите време за нанасяне на козметика сутрин. Перманентният грим е удобен и модерен.

МИКРОБЛЕЙДИНГ, МИКРОШЕЙДИНГ  И МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ

Микроблейдинг – Микроблединга е една от желаните и красиви процедури, които създават е естествен вид на веждите, като нежно ги подчертават. Това е още полуперманентен грим. Пигмента се имплантира в най- повърхностния слой на кожата т.е епидермиса. Това е и основната причина, той да избледнее след 2 години. Процедурата е подходяща за по- суха кожа или такава с леко омазняване в Т – зоната.

Микрошейдинг– Това е една комбинация между микроблейдинг и микропигментация. Това означава, че между вече направените косъмчета от микроблейдинга се прави лека светлосянка, която създава 3D обем на  веждите. Така веждите на клиента изглежда по- плътни и по- естествени. Тази процедура е подходяща както за мазна кожа, така и за суха кожа. Периода, за който пигмента се изсветлява е от 2 до 5 години като това зависи отново от начина, по – който кожата приема пигмента и го задържа. Тук работим както в епидермиса така и в дермата на кожата.

Микропигментация – Това е процедурата в сферата на перманентния грим, която е предназначена за клиенти, които са с по- мазна кожа и създава по- голяма плътност на веждите Ви. Микропигментацията е подходяща както за клиенти с по- дебели, така и с по-тънки вежди. Този вид процедура влиза на по-дълбоко в кожата т.е в дермата и затова издържа от 3 до 5 години.

ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ УСТНИ

Една от най- нашумелите процедури в последно време са перманентните устни. Това е вид татуировка, която се състои в това, че боята се поставя много тънко под кожата на усните. Винаги се започва с контура, с помощта на който майсторът козметик може да направи устните по- плътни пожелание на клиента. След това се попълва останалата част от устните. Перманентният грим на устните издържа от 2 до 5 години. Тази процедура ви дава възможността да имате красиви, обемни, добре очертани устни с цвят на любимото ви червило. Цената на перманентните устни в нашия салон в Бургас ще намерите тук.

ПЕРМАНЕНТНА ОЧНА ЛИНИЯ

Перманентната очна линия е една страхотна козметична процедура, която включва татуиране на пигмент по линията на миглите, за да се придаде вид на по-дебели мигли. Може да се използва и за дефиниране на формата на окото и то да изглежда по-отворено. Тази процедура ще ви спести време и усилия в ежедневния ви грим. Перманентната очна линия издържа от 2 до 5 години. Цената на перманентна очна линия в нашия козметичен салон ще намерите тук.

Предимства на перманентен грим

Технологията на перманентния грим се основава на въвеждането на органична, безопасна за здравето боя в подкожния слой. Майсторът прилага гел с анестетичен ефект върху третираната област на кожата, така че пациентът не изпитва дискомфорт по време на процедурата.

Основните предимства на перманентния грим:

 • Максимална изразителност. По време на корекцията цветът и формата на веждите и устните се променят – те стават по-ярки и привлекателни.
 • Устойчив ефект. Гримът не се отмива и не се отмива няколко години – не е нужно да харчите пари за козметика, ще изглеждате неустоими по всяко време.
 • Професионална боя. Ние от Beaty Face  Bulgaria държим на качеството, затова използваме високо качествените продукти на PhiBrows и PhiContour. Всички пигменти са веган и цветовете създават максимално естествен вид на процедурите.
 • Абсолютна сигурност. Процедурата не уврежда здравето, почти няма противопоказания.
 • Приемлива цена на перманентния грим – Цените на процедурите за перманентен грим при нас се определят на база опита на нашия козметик и качеството на продуктите, които се ползват за тях.

Обърнете внимание на следните неща :

 • Добре е няколко дни след процедурите трябва да пазите кожата от слънце и да не посещавате солариум!
 • Не бива да разтърквате зоната в/у която е работено!
 • Не се ходи на солариум, парна баня и лазерни манипулация преди и след процедурите!
 • При клиенти с диабет и кожни заболявания не извършваме процедурите!
 • Процедурата се извършва при високо ниво на хигиена!
 • Преди процедурата не трябва да сте пили кафе!
 • 3 дена преди процедурата трябва да НЕ сте пили аспирин!
 • Не се извършва при бременни!
 • Трябва да сте в добро здравословно състояние!
 • За клиенти под 18г. задължително изискваме документ за съгласие от родител!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Курс по микроблейдинг

Микронидлинг

Позвъни сега!