Миглопластика

Миглопластика в Бургас

Миглопластика в град Бургас

Миглопластика – косъм по косъм, 2D, 3D, 4D, мега обем, руски обем – или т. нар. “удължаване и сгъстяване на мигли” е много нашумяла козметична процедура, която Ви дава възможността да имате дълги, красиви и гъсти мигли. При правилно избрана дължина на изкуствените мигли, може да бъде постигнат ефекта който клиента желае, а именно – естественост и ненатрапчивост. При правилна техника на поставяне на удължителите, миглопластиката ще трае от 3 до 4 седмици, преди да има нужда от попълване. Чрез тази процедура отпада нуждата от поставяна на спирала, което значително улеснява ежедневието на жената.

Какво представлява процедурата миглопластика?

Удължаването и сгъстяването на мигли е най-иновативната техника за дължина, обем и плътност, която не уврежда вашите естествени мигли.

Удължаването и сгъстяването на мигли посредством техниката „Косъм по косъм” е безвреден и ефикасен метод, с който се гарантира естествена визия и дълготраен ефект. При тази техника се апликират единични удължители върху всяка подходяща естествена мигла, без да се нарушава естествения цикъл на растеж, като в същото време се увеличава дължината и обема на миглите.

2D /3D / Russian Volume (Руски обем) е метод, чрез който се постига изключителна гъстота, изразителност и обем на естествените мигли. Както показва самото име на техниката, тук се използват няколко на брой косъмчета (2, 3 или 4), които се залепват върху един естествен косъм.

С миглопластиката погледът Ви ще е неустоим – без спирали и миглоизвивачки. Лепилото, което се използва е хипоалергенно – без възпаление и дразнене на очите, без дискомфорт, сърбежи и  слепване на мигли, без тежест и некомфортност.

Това, което е необходимо да се знае е, че миглите, както и косата падат ежедневно. При това положение в рамките на 2-3 месеца те се подновяват по естествен начин. Това е причината, процедурата да се повтаря обикновено в рамките на 3-4 седмици.

Грижи след процедурата: 

  • Използвайте ежедневно гребенче за мигли/вежди
  • Избягвайте да поставяте мазни кремове върху вашите клепачи, тъй като омасляването на косъмчетата ще доведе до разграждане на лепилото върху тях
  • Избягвайте да спите с лице към възглавницата
  • Почиствайте грима си задължително за да избегнете слепване на миглите
  • Не мокрете миглите си 24 часа след поставянето им.

Трайността на техниката продължава, колкото естественият цикъл на растеж на вашите мигли, само ако сте спазили посочените горе препоръки. Удължаването на мигли е напълно безопасно,когато се доверите на опитни и специалисти.

За нас красотата не е само цел, тя е едно от средствата да постигнем това, към което всички се стремим, а то е да изглеждаме добре и да блестим. Не отлагайте своя звезден блясък за утрешния ден. Зарадвайте се на красиви вежди, мигли и мечтания поглед при нас. Това е мястото, в което ще се почувствате истински специални. Доверете ни се и открийте колко прекрасни сте в действителност! Сремежът към красота и изящество е едно от най- силните оръжия на една жена! Не се колебайте да се доверите на нашите професионалисти!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

PhiBrows Микроблейдинг

Цени на процедурите

Позвъни сега!