ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕТО

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕТО

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕТО

Редовното и качествено почистване на лицето е ключът към здравата и чиста кожа. Ние от Beauty Face Bulgaria знаем, че красивата, поддържана и сияйна кожа е от изключително значение за нашите клиенти. Като експерти в тази сфера, даваме най- доброто за тях, така че да получат необходимото качество и съответно добри резултати.

Забързания живот, стреса, мръсния въздух и недоспиването, често са една от причините за бързото застаряване на кожата. Почистването на лицето премахва мъртвите кожни клетки и замърсяванията, които влияят неблагоприятно на здравето и вида на лицето Ви. В допълнение нежната почистваща процедура:

  • подобрява защитните функции на дермата;
  • не дразни и не наранява кожата;
  • нормализира работата на епидермалните клетки;
  • е ефективна профилактика на акне.

Почистването на лицето с професионална медицинска козметика дава едни от най- добрите резултати при най- често срещаните кожни проблеми.

СТЪПКИ НА ПОЧИСТВАНЕ

Всяко професионално почистване на лицето, независимо от вида му, включва няколко етапа.

1. Винаги започваме с премахване на грим. Преди всяка процедура за лице кожата трябва да бъде добре почистена. За тази цел ползваме мицеларната вода, хидрофилнотомасло или тоалетно мляко, които ще помогнат за освобождаването на клетките от козметика, прах и себум .

2. Пречистване на лицето . За да премахнете остатъците от продуктите по лицето почистите кожата по-добре като използвате гел или пяна за измиване. След това трябва да възстановите pH на кожата с тоник.

3. Подготовка за почистване . След това трябва да омекотите повърхностния слой на кожата, за да отворите порите. Това най- често се прави със специален вапозон или специални продукти за отваряне на порите и омекотяване на кожата.

4. Почистване или екстракция при нужда в зависимост от кожата. Това може да стане ръчно, с ултразвук, вакуум или друг вид апаратно почистване на лицето. За по мазна кожа и натрупан себум нашето козметично студио в Бургас препоръчва мануалното почистване на лицето. По този начин натрупаните мастни образования се освобождават най- добре от кожата. За по сухата кожа, може да се ползват другите методи на почистване, като по този начин се осигури по-голяма хидратация с правилните продукти.

5. Поставяне на маска . Маските ще помогнат за възстановяване на кожата и затваряне на порите.

6. Финална грижа . Процедурата по почистване трябва да бъде завършена с възстановителна грижа. Кремът задължително трябва да има лечебен ефект, като ефективно облекчава зачервяването и нормализира цвета на кожата.

ПОКАЗАНИЯ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕТО 

Почистването на лицето е популярна и ефективна козметична процедура. При редовно почистване подобрява метаболитните процеси в клетките, изравнява тена, почиства, тонизира, подмладява и като цяло подобрява състоянието на клетките на кожата.

Почистването на лицето помага да се справите със следните несъвършенства на кожата:

  • разширени пори;
  • акне;
  • комедони;
  • хиперактивност на мастните жлези;
  • намаляване на еластичността;
  • матов тен.

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕТО ЦЕНА

Цената е различна, като от голямо значение е степента на квалификация на вашия козметик и качеството на продуктите, които предлага. Нашите цени на нашия козметичен център в Бургас ще намерите тук.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

КОНТАКТИ

Дълбоко почистване на лицето 

Микроблейдинг процедура 

Позвъни сега!