Philaser премахване на PMU и Татуси

Philaser премахване на PMU и Татуси

Philaser премахване на PMU и Татуси

Philaser премахване на PMU и татуси. В света на красотата и иновациите ви представяме PhiLaser Type R 2.0. Това е  революционен лазер, който ще доведе кожата ви до съвършенство. Истински технологичен прогрес PhiLaser Type R 2.0 е ново измерение в процедурите за премахване на татуировки, перманентен грим, възрастови петна, пигменти и хиперпигментация.

Какво е Philaser Type R 2.0

PhiLaser е едно технологично чудо с три вида лъчи, които работят заедно в перфектна хармония. Това позволява ефективно премахване на пигментите без инвазивен ефект върху кожата ви. PhiLaser Type R 2.0 носи значително подобрение в продължителността на импулса, само с 2 наносекунди. Съответно резултата е по-бързо и по-ефективно отстраняване на стари пигменти и татуси.

Тази технология ще гарантира, че ще се  чувствате и изглеждате по най-добрия начин. Без чакане, без усилия – само бързи и впечатляващи резултати. Присъединете се към новата ера на премахване на пигментации с PhiLaser Type R 2.0. Вашата кожа заслужава само най-доброто и ние ви предлагаме точно това. Свържете се с нашия козметик по премахване на PMU и татуси, както и за консултация, и повече информация.

PhiLaser е синоним на ефикасност, когато става въпрос за премахване на татуировки и пигментация, осигурявайки ви превъзходни резултати с пълна липса на белези, кървене и струпеи. С технологията, ориентирана към комфорта, премахването на стари татуировки става напълно безболезнено.

PhiLaser предлага безспорен успех, когато става въпрос за премахване на стари татуировки, с безкомпромисно отношение към външния вид и комфорта. Независимо от типа кожа, PhiLaser действа като истински професионалист, постигайки резултати без видими последствия. Нека миналото си остане минало.

Премахване на пигментни петна с Philaser

Пигментните петна не трябва да са вашата съдба. PhiLaser не само ефективно премахва пигментни петна, но и стимулира обновяването на кожата, оставяйки ви с по-ярък и сияен тен. С PhiLaser годините добър външен вид стават ваша лична история.

Не позволявайте на страха от болката да ви попречи да постигнете кожата на мечтите си. PhiLaser е вашата карта за безболезнено, неинвазивно и изключително ефективно премахване на татуировки и пигментации. Свържете се с нас днес и започнете своето пътуване към нов блясък за вашата кожа!

Холивудски карбонов пилинг

PhiLaser е истинско чудо! С революционната техника за карбонов пилинг вашата проблемна кожа придобива ново значение. Независимо от състоянието на вашата кожа, ние имаме решение – и то е PhiLaser.

За всички, които се борят с проблемна кожа и запушени пори, карбоновият пилинг е идеалното решение. PhiLaser се откроява като лидер на технологична революция, използвайки топлинната енергия на лазерите и въглерода, за да накара кожата ви да сияе. По този начин въглеродът прониква дълбоко в епидермиса, задействайки клетките на кожата ви да почистват и обновяват порите. Чрез тази магия на топлина кожата ви се обновява. 

Забравете за компромисите и се обърнете към безупречната кожа, която заслужавате. Карбонов пилинг с Philaser е вашият партньор в битката за чиста, сияйна кожа. Свържете се с нас днес и започнете пътуването към нов блясък за вашата кожа!

Премахване на перманентни вежди, микроблейдинг, микропигментация

PhiLaser се използва също за премахване на перманентни вежди, микроблейдинг и микропигментация. Ако искате да научите повече за броя манипулации и спецификата на процедурата, можете да се свържете със специалистите от Beauty Face Bulgaria. – ТУК.

Q-SWITCH лазери за премахване на пигментации

В света на премахването на татуировки лазерът се превърна в истинска звезда, а сред тях се откроява PhiLaser – Q-switch лазер. Този мощен уред е предназначен не само за премахване на татуировки, но и за различни пигментации. Лазерите с Q-превключвател излъчват кратки, но изключително мощни импулси, което позволява лечение без увреждане на тъканите. Леките странични ефекти, като леко зачервяване и в редки случаи подуване, изчезват бързо.

Различните пигментации изискват различно лечение и PhiLaser знае как да осигури правилната терапия. Различните дължини на вълната са насочени точно към пигмента, който искате да премахнете, като ви осигуряват безкомпромисни резултати. Всяка пигментация има своя собствена история – PhiLaser е тук, за да я разкаже правилно.

Кога не се прави холивудски карбонов пилинг, лазерно премахване на перманентен грим и татуси с Philaser.

 • хемофилия
 • проблеми със заздравяването на рани
 • захарен диабет
 • екзема (ако е активна)
 • бременни жени
 • консумация на алкохол или наркотици през последните 24 часа преди лечението
 • епилепсия
 • имате имплантиран пейсмейкър
 • кожни заболявания
 • херпес
 • имате рядка кръв
 • инфекциозни заболявания/температура
 • хепатит
 • алергии
 • приемате някои лекарства
 • операция или медицинска интервенция (през последните 14 дни)
 • HIV+
 • автоимунни заболявания
 • сърдечно-съдови проблеми

Philaser премахване на PMU и татуси. Цена за премахване на перманентни вежди, PMU и Татуси

Цените за избраната процедура от вас можете да проверите – ТУК.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Какво е PhiRemoval

Микроблейдинг

Позвъни сега!