Как се прави микроблейдинг

Как се прави микроблейдинг

Как се прави микроблейдинг

Как се прави микроблейдинг ?

Един от най често задаваните въпроси е „Как се прави микроблейдинг?“. Затова ние от козметично студио Beauty Face Bulgaria ще Ви помогнем да разберете повече за тази процедура.

Какво е микроблейдинг ?

Голяма част от хората не са естествено благословени с гъст растеж на веждите. Точно тук идва и ролята на микроблейдинга, при който всеки косъм на веждите се проследява индивидуално с изключително фино острие. Микроблейдинг техниката произхожда от Азия и за разлика от перманентния грим не се използва машина. При него цветът се нанася ръчно върху кожата.

Колко време трае микроблейдинга ?

Микроблейдинг PhiBrows е процедура, която трае не повече от година. За по-голяма издръжливост на процедурата се препоръчва направата на ретуш.

Как се прави микроблейдинг и какво е ретуш ?

Това е вид второ третиране след първата процедура. Той спомага за по голяма дълготрайност на микроблейдинг процедурата. Прави се 30 до 40 дена след първата процедура. Резултатът трябва да продължи минимум осем и максимум 18 месеца. Това също зависи и от типът кожа на клиента. При по-мазната кожа микроблейдингът издържа по – малко време от колкото от средна към суха кожа.

Как се прави микроблейдинг? Боли ли микроблейдинга ?

Ако някой Ви каже, че микроблейдинг процедурата не боли, всъщност ще Ви излъже. Микроблейдинг инструментите отварят горните слоеве на кожата на епидермиса. Клиента ще чуе драскащ звук и ще почувства лека болка. Това е сравнимо с болката от скубането на веждите. Ние професионалистите на салон за красота Beauty Face Bulgaria ползваме 5 % анестезия. Тя е под формата на гел и действа облекчаващо. 

Третиране на веждите след процедурата

След микроблейдинга, областта на очите и веждите може да бъде малко подута и зачервена до 24 часа – това е нормално. До 10 дни след лечението трябва да избягвате слънцето, сауната и солариума и да третирате веждите си със специално внимание. Около пет дни след лечението, челото може да се лющи и да сърби малко.

Микроблейдинг цена

Най-често клиентите се интересуват от цената на процедурата. Разбира се това зависи от качесвото на продуктите и опита на козметика. За нашите актуални цени можете да видите – ТУК. 

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Абитуриентски грим 

Перманентен грим и Микроблейдинг 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Позвъни сега!