Уреди за Микроблейдинг

УРЕДИ ЗА МИКРОБЛЕЙДИНГ

УРЕДИ ЗА МИКРОБЛЕЙДИНГ

УРЕДИ ЗА МИКРОБЛЕЙДИНГ

Уреди за микроблейдинг са най- разнообразни , като те изцяло зависят от метода на работа на самия козметик. От голямо значение също е къде сте изкарали вашия курс по микроблейдинг и какви материали предлага съответното място за работа. Затова ние от Beauty Face Bulgaria ще Ви запознаем най-общо с някои по-основни материали за микроблейдинг, които са от основно значение при microblading процедурата.

Ръчен перманентен грим без машина

За разлика от конвенционалния метод с използване на устройство за перманентен грим, с микроблейдинг, ръчният метод, цветът на микроблейдинга се поставя под повърхността на кожата с накрайник за микроблейдинг. Той представлява специална писалка с игли под формата на остирие. С микроблейдинг пигментите можете да рисувате косъмчета на веждите, които изглеждат излючително естествено на вашето лице.

Основни уреди за микроблейдинг

Писалка за микроблейдинг

Многократните накрайници за микроблейдинг, известни още като писалки за микроблейдинг, се различават по форма, тегло и материал. Има обикновени накрайници с пластмасови дръжки или такива с по-високо качество, изработени от алуминий. Независимо дали е дебел или тънък, лек или тежък, оцветен или неутрален, това в крайна сметка е въпрос на вкус и лично решение с кое устройство за микроблейдинг можете да работите по-добре. Накрайниците с постоянно интегрирани остриета за микроблейдинг са в различни размери с остриета от 9, 12 и 18 U.

Острие за микроблейдинг

Остриетата за микроблейдинг са игли, които са подредени в ред, двуред или кръг. С помощта на накрайник за микроблейдинг (писалка) с тези остриета се изрисуват фини косми на веждите. Остриетата за микроблейдинг се предлагат в много различни размери от 7 до 21 с различна дебелина.

Също така има специалните U-образни остриета за микроблейдинг с различна дебелина, особено остриетата с тънкост 0,18 мм.

Остриетата за микроблейдинг, директно интегрирани в еднократния накрайник, подходящи за еднократна употреба, се предлагат в размери 9, 12 и 18 U.  В този случай можете да започнете работа с острието и писалката веднага.

Уреди за измерване на веждите при микроблейдинг

Има различни уреди за измерване на веждите при процедурата по микроблейдинг. Такъв е уредът за измерване на златно сечение при микроблейдинг. Отделните му части показват различни точки за правилното чертане на веждите следвайки естествената форма на веждите на клиента. Друг уред и по-класически е конеца. Той също точно и прецизно минава през основните точки на веждите. По този начин се създава една идеална симетрия на веждите и една нова визия на клиента.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Поддръжка,миене и къпане при микроблейдинга

Видове професионален грим в Бургас 

Позвъни сега!