Абитуриентски грим

Абитуриентски грим

Абитуриентски грим

Абитуриентски грим в Бургас

Абитуриенстският бал и абитуриентски грим е специален и вълнуващ в живота на всяко момиче. Всяка една бъдеще абитуриентка иска да изглежда безупречно на своя бал. Един от най важните  елементи за безупречна визия и блясък е абитуриентския грим, затова ние от Beauty Face Bulgaria препоръчваме да го направиш при професионален гримьор.  

Гримьорът ще подбере подходящ грим за формата и цвета на вашето лице, очи и коса, който ще подчертае естествената Ви красота.

Както при официалния грим за важни събития така и при абитуриенският, е добре да се направи пробен грим, за да сте спокойни на своя специален ден. За затова заповядайте в нашия салон за красота и се доверете на нашия професионален гримоьор. Ние предлагаме услугата Професионален грим за абитуриентски бал.

Особености на абитуриентския грим

Абитуриенският грим е хубаво да бъде красив, впечатляващ и запомнящ се. Гримът може да бъде бляскав или по нежен, но това зависи от Вашия личен вкус съчетан с модела и цветът на роклята и цялостната визия абитуриента. За блестящ и перфектен вид се препоръчва да използвате услугите на професионален гримьор. Сигурни сме, че имате някои неясноти относно грима за бала и неговата организация, затова не се колебайте да се свържете с нашето студио за красота BEAUTY FACE BULGARIA. С радост ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Какво се прави преди абитуриентския грим?

Хубаво е да се погрижите за вашата кожа и нейното освежаване със стандартните маски за подхранване и хидратиране на кожата. Ако сте планирали почистване на кожата при козметик това трябва да стане 10 дни преди абитуриентския грим, за да заздравеят всички зачервявания и кожата да е добре почистена и гладка.

Също преди да отидете официален грим е хубаво да Ви се оформят добре веждите.

За вашата перфектна визия преди Вашия празничен грим ще се погрижим в козметичния ни център Beauty Face Bulgaria.

Избор на абитуриентски грим

При абитуриентския грим имаме свобода на избор, но той трябва да съответства на цвета и типа на кожата, косата, очите, както и на официалната Ви рокля. Абитуриентският грим може да бъде лек и деликатен в меки тонове или по-изразен в тъмни цветове като това зависи от цветовете, които сте подбрали за роклята и останалите елементи от абитуриентската Ви визия. Можете да изберете някакъв вариант между дневен и по-ефектен парти грим. За да сте сигурни, че ще имате перфектна визия на този специален празничен ден се доверете на професионалистите на Beauty Face Bulgaria.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Перманентен грим и микроблейдинг

Поддръжка на вежди след микроблейдинг

Позвъни сега!