Какво е Микронидлинг?

Какво е Микронидлинг?

Какво е Микронидлинг?

Какво е Микронидлинг?

Какво е Микронидлинг? Микронидлинг е козметична процедура, при която се използват микроигли, за да се въведат козметични продукти в дермалните слоеве на кожата. Това стимулира производството на колаген и еластин, които подобряват състоянието на кожата. Процедурата е щадяща алтернатива на пластичната хирургия, дълбокия пилинг и лазерното лечение. Микронидлингът може да помогне за борба със стареенето на кожата, постакне, пигментациите, расширените пори, бледия цвят на лицето и други кожни несъвършенства.

Колко често трябва да правя микронидлинг?

За да постигнете оптимални резултати, нашите специалисти от Beauty Face Bulgaria препоръчват да правите микронидлинг между три и шест процедури, които са разпределени на всеки четири до шест седмици. Въпреки това, резултатите могат да се забележат след шест до осем седмици.

Микронидлинг цена?

Цената на микронидлинг варира в зависимост от продължителността на процедурите и козметичните продукти, които се използват. За актуална цена можете да се свържете с нас. Наш специалист ще Ви консултира за най-добрият за вас вариант.

Къде в България предлагат микронидлинг?

Ние от Beauty Face Bulgaria предлагаме този вид козметична процедура от сертифициран специалист в тази област.

Какви са рисковете на микронидлинг?

Микронидлинг е козметична процедура, която може да има някои рискове. Например, микронидлингът не се препоръчва за бременни жени, хора с автоимунни заболявания, нарушения на кръвосъсирването, диабет, бактериални инфекции на кожата, кожни заболявания (псориазис, екзема, херпес), отворени рани или други проблеми с кожата; хора, които скоро са претърпяли хирургични интервенции на лицето или са били подложени на радиотерапия или химиотерапия.

Какво да очакваме след процедурата?

След процедурата с микронидлинг, кожата ви може да бъде зачервена и чувствителна, като след слънчево изгаряне. Това е нормално и може да продължи до 24 часа или повече. Възможно е да усетите лека пухкавост и леко стягане и опъване на кожата, но това е временно и ще изчезне. След процедурата, е важно да избягвате излагането на кожата на пряка слънчева светлина.

Как да се подготвя за Микронидлинга?

Преди процедурата с микронидлинг, е важно да се подготвите правилно. Ето няколко препоръки, които може да последвате:

  1. Избягвайте слънцето. Преди процедурата, е важно да избягвате излагането на кожата на пряка слънчева светлина и да използвате слънцезащитен крем.
  2. Не използвайте ретинол. Преди процедурата, е важно да не използвате продукти, които съдържат ретинол, за да намалите риска от раздразнение на кожата.
  3. Не посещавайте солариум. Преди процедурата, е важно да не посещавате солариум, за да намалите риска от раздразнение на кожата.
  4. Не използвайте алкохол. Преди процедурата, е важно да не консумирате алкохол, за да намалите риска от кръвоизливи.

Може ли микронидлингът да се използва за лечение на акне?

Микронидлингът може да помогне за лечение на акне. Той може да помогне за борба със стареенето на кожатa, пигментациите, расширените пори.

Повече за процедурата можете да прочетете ТУК.

Позвъни сега!