Курс по МИГЛОПЛАСТИКА

Курс по МИГЛОПЛАСТИКА

Искате да се запишете на най-добрия курс по миглопластика! Ние от Beauty Face ще Ви дадем най- доброто за вашето обучение по миглопластика, за да станете истински професионалисти. Нашият курс е съчетание от базов и мастър клас. В него ще научите всичко, което ви трябва за да станете истински професионалисти и да знаете всички техники в миглопластиката.

Най- добрия курс по миглопластика

В нашия курс по миглопластика ще се научите на най-популярните системи за удължаване и сгъстяване на мигли „Косъм по Косъм“, 3D, 4D, 9D МЕГА ОБЕМ. Ние като професионалисти държим на прецизността, точността и качеството на изпълнение на процедурите. За това ще изискваме точно това и от Вас, за да бъдете най- добрите в миглопластиката.

Миглопластика обучение. Курс по миглопластика.

Курсът по миглопластика е 5 дена онлайн и три дена практика на място.

Първите 5 дена ще се запознаете подробно с теорията на курсът в домашни условия. След това има три дни практика на място в центъра, които включват работа с жив модел и прилагане на изучаваните техники. На третия ден е и писмения изпит.

Курс по МИГЛОПЛАСТИКА. Програма на обучението.

Дати за ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО: 18.03.24/ 22.04.24/13.05.24

Важно! Датите са примерни и подлежът на промяна.

Теоритичната част е 4 дена онлайн, която включва следните неща:

  • Теоретично запознаване с технологията “Косъм по косъм”, 3D, 4D и 9D МЕГА ОБЕМ
  • Подробно изучаване на материалите и продуктите.
  • Необходимо оборудване
  • Видове мигли
  • Техники на вграждане
  • Показания и противопоказания за процедурата
  • Технология на поставяне на 3D и 4D мигли за сгъстяване, обем и дължина.
  • Бонус към лекциите, технология на поставяне на Fox мигли.
  • Бонус лекция към курсът – Премахване на миглопластика.
  • Тест в/у всичко научено от теорията.

ПРАКТИКА СЛЕД ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТОТри дена на място в центъра Теория и Практика. Вграждане на мигли “Косъм по косъм”, 3D, 4D или 9D МЕГА ОБЕМ върху симулативни модели, а във втория и третия ден – върху живи модели. Дните се определят според свободното време на майстора и курсистите.

  • Стартов пакет за миглопластика за всеки курсист на място. Пакета включва всички необходими материали за миглопластика за започване на самостоятелна работа. За повече информация се свържета с нас на тел. 0885359666.

Трети ден – Държавен Писмен изпит. Изпита се прави след практическата част.

ВАЖНО: Всеки курсист осигурява модел за курса за целия втори ден от обучението. 

ВАЖНО: След приключване на курсът всички наши курсисти имат още 10 дена бонус работа на място с живи модели пожелание. Моделите се намират само от курсиста. 

Система за удължаване на мигли по метода “косъм по косъм”.

Методът “косъм по косъм” е много ефективна техника за моментално удължаване и удебеляване на миглите. Системата работи с широка гама от текстури и размери на косъма. Това придава допълнителен обем и цветен нюанс на естествените мигли на вашите клиенти. За прилагане на този метод се изисква изключителен професионализъм, търпение и умение, каквото не всеки притежава. Удължените мигли се нанасят щателно мигла по мигла, залепват се с хипоалергенно лепило, което е безвредно за кожата. Специалната му формула е създадена да издържи на естественото омазняване на кожата. Най-важното предимство на този вид техника в миглопластиката е, че не е необходимо да използвате спирала. Редовна поддръжка се прави на всеки 3-4 седмици за попълване на липсващите косми.

Система за удължаване на мигли с технология 3D, 4D, 9D МЕГА ОБЕМ

Техниките 3D,4D или 9D обемно удължаване на мигли е много популярна в световен мащаб. Стилистът на мигли взема 3 екстеншъна и ги поставя върху един естествен косъм на клиента. Разликата между 3D миглите и другите техники като 4D, 6D или 9D е броят на синтетичните косъмчета, които се поставят върху всяка естествена мигла. Има едно правило: колкото по-голям е обемът на миглите, толкова по-тънки са екстеншъните. Теглото на изкуствените ветрила трябва да е безопасно за естествените косми, а самият резултат изглежда изразителен, но не прекалено крещящ. Копринените мигли се залепят без да имат директен контакт с клепача. За да има красив резултат дължината на миглите варира между 8-15 мм. При правилно поставяне и поддръжка миглите имат трайност между 30 до 90 дни. Времето на издръжливост на миглопластиката зависи от начина, по който се грижи клиента за нея.

КУРС ПО МИГЛОПЛАСТИКА ЦЕНА

Курсът по миглопластика е както за начинаещи, така и за напреднали. Цената на курсът се определя от степента на квалификация на майстора козметик, както и опита, който има. Ако искате да работите качествено и да имате доволни клиенти, сте избрали правилната академия за миглопластика.

Цена на курсът по Миглопластика “Косъм по косъм”, 3D, 4D или 9D МЕГА ОБЕМ със стартов пакет, рекламен сертификат на Beauty Face Bulgaria и Държавно удостоверение от МОН на български и преведено на английски – 1500 лв.

Цена на курсът по миглопластика “Косъм по косъм”, 3D, 4D или 9D МЕГА ОБЕМ800 лв. само с рекламен сертификат на Beauty Face Bulgaria.

ЗАПИСВАНЕ: За да се запишете в нашия курс се свържете с нас на тел. 0885359666.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

КОНТАКТИ

Вижте още

Мигли косъм по косъм 

3D Обем за удължаване на мигли

Позвъни сега!