Курс по перманентен грим

Курс по перманентен грим

Курс по перманентен грим

Ако искате да научите основните техники и да придобиете специализирани познания свързани с перманентния грим, този „Курс по перманентен грим“ е точно за Вас. В този курс ще научите как да прилагате перманентен козметичен грим на устни и очи. Курсът е подходящ както за напълно начинаещи, така и за по-напреднали, които ще получат реални практически знания и умения, с които да намерят своята професионална реализация.

Какво е перманентен грим?

Перманентният грим е вид татуиране, при който се внедряват специални пигменти в горния слой на епидермиса или по на дълбоко в дермата с помощта на игла. Целта на тази процедура може да е подчертаване, изпъкване на определена част на лицето, корекция или просто усъвършенстване на чертите, като резултатът наподобява обикновения грим. Най-често перманентен грим се прилага за създаване на по-добре оформени вежди, оцветяване на устни или разкрасяване на очите.

Колко време издържа перманентният грим?

Перманентният грим е вид татуиране се нарича “перманентен”, защото той не трае до края на живота, а обикновено издържа между 1 и 3 години. Причината за това е, че перманентният грим не навлиза в по-дълбоките части на кожата, а само в най-горния слой.

Можете ли да дадете повече информация за техниките на перманентния грим?

Съществуват много техники за перманентен грим, като микропигментация, микроблейдинг, перманентна очна линия и перманентни устни. Микроблейдингът е една от най-популярните техники в момента. Той представлява техника за нанасяне на пигмент чрез специално острие или игли, носеща по-трайна красота. Острието изпълва тънки области от веждите, за да създаде подобия на косъмчета. Хора с необичайно тънки вежди използват тази процедура, за да създадат пълноценни вежди. В ръцете на специалист от BeautyFace Bulgaria процедурата се определя като не болезнена, въпреки че може да ви създаде чувство за минимално неудобство. Специалистите използват специален крем или други средства, с които да намалят болката.

Можете ли да ми кажете повече за микроблейдинг?

Микроблейдингът е техника за нанасяне на перманентен грим, която се използва за създаване на по-гъсти и естествено изглеждащи вежди. При тази техника се използва специална ръчна писалка, която съдържа много фини игли, за да се поставят пигменти под кожата. Техниката е подходяща за хора, които искат да имат по-плътни вежди, но не желаят да ги рисуват всеки ден. Микроблейдингът може да издържи от една до три години, в зависимост от типа кожа, излагане на слънце и продуктите, които използвате.

Академия за перманентен грим. Курс по перманентен грим.

Ако търсите начин да се научите или подобрите в сферата на перманентния грим, можете да разгледате курсовете, предлагани от Beauty Face Bulgaria. Ние предлагаме цялостно обучение в сферата на красотата, включително курсове по перманентен грим, микроблейдинг, миглопластика и други.

Курсът по перманентен грим е подходящ и за напълно начинаещи, които ще получат реални практически знания и умения, с които да намерят своята професионална реализация.

Повече за нашите курсове можете да прочетете ТУК или да се свържете с нас – ТУК.

Позвъни сега!