Микроблейдинг в Бургас

Микроблейдинг в Бургас

Микроблейдинг в Бургас

Микроблейдинг в Бургас. Процедура за перфектно оформени вежди.

Новото име на перфектните вежди за всяка изискана и обичаща себе си дама е микроблейдинг Phibrows. Това е новата японска техника за рисуване на естествени косъмчета върху веждите. Ние предлагаме услугата Микроблейдинг в Бургас.

Какво представлява микроблейдинг техниката PhiBrows by Branko Babic?

Микроблейдингът PhiBrows е повърхностно татуиране на вежди косъм по косъм. Получават се 3D вежди, които стоят естествено и красиво на лицето. Микроблейдинга е полуперманентен грим като това е една от най – щадящите кожата козметични процедури. Това е ръчен метод, при който се използват микро игли като се поставя пигментното вещество на ниво епидермис. Пигментите са с глицеринова основа и са хипоалергенни и нетоксични. При започване на процедурата е необходимо да се направи подробна консултация с клиента в салон за красота BEAUTYFACEBULGARIА в град Бургас.

Как протича процедурата микроблейдиг PhiBrows?

За повече спокойствие в нашия център за красота сме предвидили безплатна консултация за нашите клиенти. По време на процедурата за Вашия комфорт използваме обезболяващ крем или течна анестезия. След това определяме формата на веждите чрез мерене, чертаене и рисуване с помощта на златното сечение. За допълнителна проверка на нашата работа използване PhiApp дигиталното приложение за измерванена пропорциите на лицето. Изполваме PhiBrows пигменти за достигане на максимално ествен цвят на Вашите вежди. Преминаваме  към щриховане, нанасяне на косъмчетата до постигане на 100% удовлетвореност на клиента.

Боли ли микроблейдинг процедурата?

Всеки човек има различен праг на болка и всичко е много индивидуално. Усещането е по скоро като скубане на косъмчетата, като драскане. За по чувствителна кожа използваме обезболяващ крем. Възстановителния период при този вид перманентен грим преминава комфортно и без белези.

Какво представлява ретушът?

Ретушът е повторна манипулациа, която се прави в рамките от 1-3 месеца след първоначалната процедура. Той освежава, подчертава и възстановява веждите там където има паднали,избледняли косъмчета. Ретушът не е задължителен, но е много желателен.


Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Цени Микроблейдинг 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Позвъни сега!