ГРИЖИ СЛЕД МИКРОБЛЕЙДИНГ ПРОЦЕДУРА

ГРИЖИ СЛЕД МИКРОБЛЕЙДИНГ ПРОЦЕДУРА

ГРИЖИ СЛЕД МИКРОБЛЕЙДИНГ ПРОЦЕДУРА

Грижа при Микроблейдинг

В тази статия ще Ви запознаем с основните грижи след микроблейдинг процедура.

През първите 7-10 дни

В дните след третирането цветният резултат първоначално ще изглежда 40-50% по-тъмен и 10-20% по-дебел. Едва след оздравяването (поне 28 дни) количеството цвят, което действително остава в кожата, ще бъде видимо.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ!!!

Веждите първоначално ще изглеждат много тъмни и много гъсти!  Ето защо вероятно няма да ги харесате веднага! Ние от BEUTYFACEBULGARIA съветваме своите клиенти да имат търпение. След около 28 дни, резултатът е видим! След 10 дни „шоковата фаза“ приключва. 

ИНСТРУКЦИИ И ГРИЖИ СЛЕД МИГРОБЛЕЙДИНГ ПРОЦЕДУРА

SkinCandy от PhiBrows (включен в комплекта за грижа на BeautyFace) като служи като последваща грижа и защита от вредни частици и мръсотия. Моля по времето на възстановяването на веждите да не ползвате други кремове и мехлеми освен от тези, които са Ви дадени от нашите специалисти.  

За да се предотврати образуването на сърбеж, препоръчваме да почистите веждите с PhiAftercare Wipes, дистилирана вода или хладка вода с неутрален  HP сапун с нежни кръгови движения за нормални типове кожа. Това се прави до всеки 2-4 часа за първите 24 часа. Повторете 4 пъти на ден. След всяко почистване отново намазвайте веждите със SkinCandy крема. Най-добре е да слагате крема 3 пъти на ден – сутрин след ставане, на обяд, вечер след работа и преди лягане. Преди да предприемете каквато и да е грижа за вашите вежди моля консултирайте се със специалист от нашия козметичен център.

По време на първата фаза на възстановяване на веждите ( 10 дни ) трябва да нямате или да избягвате постоянен контакт с:

 • Вода
 • Слънце и солариум
 • Сауна
 • Плуване
 • Твърде много упражнения (изпотяване)
 • Грим

Често може да се появи сърбеж по време на лечебния процес – моля, не драскайте челото си и не премахвайте образуваните корички при никакви обстоятелства. В противен случай пигментацията може да бъде напълно елиминирана в тези области.

Грижи след микроблейдинг процедури

Устойчивост на цветът при Микроблейдинг

Микроблейдингът трае 6- 8 месеца, една или повече години, в зависимост от състоянието на кожата, как се грижим за нея и как я третираме. Минимална и максимална продължителност и общо избледняване не могат да бъдат гарантирани. По принцип, колкото по-млада / мазна е кожата, толкова по-кратък е срокът на годност. Резултатът от цвета варира в зависимост от текстурата на кожата. Има вредни за здравето пигменти, използвайте само сертифицирани PhiBrows пигменти за качество. Поради различния процес на метаболизъм на клиентите е почти винаги необходимо да се направи ретуш на веждите. Оригиналната форма и цвят, одобрени от клиента по време на първоначалната работа, не се променят, освен ако клиентът изрично не поиска това. Препоръчва се ретуш до 6-8 седмици. Не трябва да се правят корекции преди 4-тата седмица, тъй като кожата все още не е заздравяла напълно.

Микроблейдинг през лятото

По принцип лечението през лятото не е проблем. Въпреки това, не бива да се излагате дълго време на пряка слънчева светлина през първия месец.Излагането на слънце може да доведе до избледняване на пигментите или промяна на цвета им. Прилагането на непрепоръчителни мазила за рани за здравяване на кожата и таблетки може да доведе до промени в цвета. Ние от салон за красота BeautyFace Ви препоръчваме крем за слънце и изпотяване на PhiBrow: Skin Candy Sun & Sweat Protection.

Микроблейдинг при стар перманентен грим

стар перманентен грим

Не се поема отговорност за корекции или освежаване на предишна пигментация, тъй като не може да се определи кой тип цвят е бил използван по това време. Пигментите могат да се проявят по-късно. Поради тази причина корекциите на стари PMU/Перманентен грим/ се извършват само с предварителна консултация. 

В отделни случаи лечението не може да постигне желания успех, въпреки многократната преработка, тъй като кожата не абсорбира еднакво и не съхранява цветните пигменти при всеки човек. Следователно не може да се даде гаранция за успеха на лечението. За голяма или по-мазна кожа се препоръчва микропигментация или микроблейдинг с пудра ефект.  

В тази статия Ви запознахме с основните грижи след микроблейдинг процедура.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Микроблейдинг в Бургас

4 comments

 1. Красия

  Колко дни след микроблейдинг мога да мия лицето и да се къпя

  1. BeautyFace

   Здравейте, можете да миете лицето си след седмия ден.

 2. Александра

  Здравейте,днес ми е вторият ден от процедурата вече ми стана ясно че в началото са по-тъмни и гъсти …но някак са ми и доста дебели
  Козметичката която ми ги прави ми каза че след 2дни до 1седмица щели да се свият…Дали наистина е така?И ако не,на ретуша може ли да се коригира дебелината ?Тоест да се премахне някаква част ?

  1. BeautyFace

   След 30 дни ще видите окончателния вид на веждите.

Comments are closed.

Позвъни сега!