ПИГМЕНТИ PHIBROWS PIGMENTS

ПИГМЕНТИ PHIBROWS PIGMENTS

ПИГМЕНТИ PHIBROWS PIGMENTS

ПИГМЕНТИ PHIBROWS PIGMENTS

Пигменти PhiBrows pigments са едни от най- известните в цял свят. Това са пигментите  на световно признатата акдемия на Branko Babic PhiAcademy. С тази статия ще Ви разкрием защо ние от Beauty Face Bulgaria работим точно с тях.

Пигменти PHiBrows pigments

Световно известните PhiBrows пигменти са предназначени за процедури като микроблейдинг PhiBrows и  микропигментaция  PhiBrows още наречена PowderBrows. Това са пигменти за професионална употреба във всяко студио за красота или козметичен център. Ние от Beauty Face държим на качеството и добрата работа в перманентния грим и затова сме се спряли точно на тях.

Състав и цветове на пигментите PhiBrows pigments

Едно от основните предимства на пигментите PhiBrows Supe е че те съдържат  0 % тежки метали. Пигментите на Branko Babic са хидрофобни и благодарение на това не се смесват с вода и осигуряват създаването на много прецизни щрихи. Освен това пигментите на PhiBrows са биоинертни и хипоелергенни, като това означава, че не могат да възникнат нежелани реакции, като подуване, алергии, инфекции и сърбеж. Веган пигментите за перманентен грим на PhiAcademy не са тествани в/у животни. Пигментите за микроблейдинг на PhiBrows Academy са стерилизирани със специални гама лъчи. Те са толкова добри, че дори човешкото тяло не ги възприема като чуждо тяло. Процесът на покритие при тях осигурява защита от излагане на UV лъчи. С тези пигменти може да сте сигурни, че няма да имате червени, сиви или сини отенъци на Вашите вежди. Основните цветове на пигментите при микроблейдинг PhiBrows  са Golden Brown, Brown 1, Brown 2, Brown 3 и Fox.

PhiBrows цена

PhiBrows цената се формира не само от самите пигменти, но и степента на квалификация на самия майстор по микроблейдинг. Ако искате да имате качествен перманентен грим и микроблейдинг в Бургас заповядайте при нас.

Микроблейдинг цена

Микроблейдинг цената се формира според степента на квалификация на козметика, както и от качеството на материалите и продуктите, които се ползват. Затова ние от Beauty Face Bulgaria сме се спряли на продуктите на Branko Babic и PhiBrowsAcademy. Нашите цени може да намерите тук.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

КОНТАКТИ

Вижте още:

Как се прави микроблейдинг 

Поддръжка на вежди след микроблейдинг 

Позвъни сега!