3D-ОБЕМ-ЗА-УДЪЛЖАВАНЕ-НА-МИГЛИ

3D обем за удължаване на мигли

3D обем за удължаване на мигли

3D обем за удължаване на мигли

С техниката  3D обем за удължаване на мигли се прилагат съответно 3 изкуствени мигли на всяка естествена мигла, което придава на външния вид изразителност и интензивност.

3D миглите са много популярни сред много от жените. 3D oзначава нищо друго освен триизмерно и 3D удължаването на миглите изглежда много красиво и луксозно.  Това са тип мигли за обем, които изглеждат естествено и се поддържат лесно с правилната грижа. Всички важни въпроси и отговори можете да намерите при нас в Beauty Face Bulgaria.

3D техника на миглите

Разликата с другите мигли е в начина на изграждане. Техниката е проектирана така, че 3D миглите да постигнат по-плътен и пълен вид на миглите и очите. Стилист за мигли съчетава три отделни мигли във ветрило. Ветрилото за обем е снабдено с малка лепилна точка в основата, така че да прилепва идеално към всяка естествена мигла. Ако и Вие мечтаете за такива, заповядайте в нашия салон за красота.

Грижа за 3D миглите

Грижата, която полага клиента след процедурата е лесна за изпълнение и спомага за това миглите да издържат няколко седмици. Препоръчваме миглите да се попълнят отново след 3 седмици. По време на преработката дължините и плътностите отново се коригират. Особено важно е да не се използват мазни продукти за грижа при този вид миглопластика. Продукти за грим без течни сеставки също могат да се прилагат без колебание. Средството за премахване на грима трябва да не съдържа никакви масла. Спиралата вече не е необходима с 3D екстеншъните. Само в нашия козметичен център ще получите необходимото внимание и грижа за Вашата перфектна миглопластика.

Разлика между косъм по косъм и 3D обем за удължаване на мигли

Класическите единични мигли за удължаване са с една изкуствена мигла или косъм по косъм. Външният вид на единичната технология за удължаване на мигли е много фин и естествен. С помощта на техниката за 3D обем могат да се приложат няколко удължавания на мигли върху естествена мигла. Изключително фини и леки удължители са прикрепени към линията на миглите с голяма точност. Ветрилата се приготвят от ръката на  стилиста на миглите. Ветрило по ветрило, линията на миглите се прави по плътна и обемна. След 3D процедурата по удължаване на мигли ефекта е много по-пищен и пухкав, отколкото при метода косъм по косъм. Здравето на естествените мигли винаги трябва да бъде гарантирано. За това гарантираме и ние от BeautyFaceBulgaria.

Кой е подходящ за мигли 3D?

3D миглите са подходящи за редица хора:

  • Хора с малко естествени мигли
  • Хора с много фини етествени мигли
  • Хора със средни или дебели есествени мигли, които препочитат по плътен и обемен вид.

Как да се свържете с нас?

 

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Вижте още:

Грижа след Микроблейдинг процедура

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Позвъни сега!