Микроблейдинг

МИКРОБЛЕЙДИНГ ПРОЦЕДУРА

МИКРОБЛЕЙДИНГ ПРОЦЕДУРА

Kakво е микроблейдинг процедура? Една от най- красивите процедури е микроблейдинг в полуперманентния свят. Тя за разлика от останалите процедурите в перманентния грим създава един красив и естествен вид на веждите. С тази статия ние от Beauty Face Бургас искаме да Ви запознаем по подробно с тази процедура.

ЕТАПИ НА МИКРОБЛЕЙДИНГ ПРОЦЕДУРАТА

За да започне една процедура по микроблейдинг, първо се започва с предварителна консултация. Тя може да бъде на място, по телефона или онлайн. Ако клиента се притеснява от възможности за алергии се прави тест за алергии. След това се пристъпва към процедурата, като се измерват веждите по златното сечение 1.618. Инструментите там мога да бъдат шублер, конец или други различни видове златно сечение. След като се измери и изрисува формата на веждите се пристъпва към рисуването на веждите. Това става, чрез специална писалка с ножче, което се топва в пигмента. Така се изрисуват целите вежди с фини косъмчета във вече направената предварителна рамка. Като се направят първите косъмчета се слага обезболяващ гел. След като приключите с процедурата се изхвърлят всички ненужни отпадъци.

КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ПРАВИ МИКРОБЛЕЙДИНГ ПРОЦЕДУРА

Цялата процедура по микроблейдинг трае от 2 до 3 часа. Времето зависи от типът кожа и видът на веждите на клиента. За някои клиенти понякога се изисква повече време.  

СЛЕД МИКРОБЛЕЙДИНГ ПРОЦЕДУРА

Обикновено след микроблейдинг процедурата, клиентите трябва да спазват следните неща:

  • Да слагат кремчето Skin Candy Balm на PhiBrows или друго специално предназначено за микроблейдинг процедура.
  • Да не мокрят веждите първите 7 дена докато заздравеят.
  • Да не пипат образувалите се корички.
  • Да не стоят на директна слънчева светлина
  • 30 дена трябва да се избягва всякаква директна слънчева светлина, регенеративни кремове, фон дьо тен, сауни или парни бани. Не трябва да се прави пилинг на лицето или друг вид избелваща процедура на кожата.

АЛЕРГИЯ ОТ МИКРОБЛЕЙДИНГ

В много редки случаи се получават алергии при микроблейдинга. Желателно е, ако клиента има по чувствителна кожа да сподели това със своя специалист по перманентен грим.

ИЗЧЕЗВА ЛИ НАПЪЛНО МИКРОБЛЕЙДИНГ

В много редки случаи микроблейдинга изчезва напълно. Това обикновено се случва при хора с по мазна кожа. При тях е хубаво да се направи комбинирана техника наречена микрошейдинг или изцяло машинния метод микропигментация. Ако искате напълно заличаване на микроблейдинга, то това става чрез Phiremover или специален лазер за перманентен грим.

ДЕЗИНФЕКЦИЯ ПРИ МИКРОБЛЕЙДИНГ ПРОЦЕДУРА

Дезинфекцията при микроблейдинга е изключително важна, за сигурността на клиентите. Правилната стерилизация и хигиенизиране са от съществено значение за всеки бизнес, не само за микроблейдинг. Ако възнамерявате да станете художник по перманентен грим, трябва да сте много добре запознати с начините на стерилизация и дезинфекция. Във нашия курс за микроблейдинг са включени лекции как да запазите вашето работно пространство, инструменти, оборудване и клиенти в безопасност.

МОГА ЛИ ДА МОКРЯ ВЕЖДИТЕ СИ СЛЕД МИКРОБЛЕЙДИНГ ПРОЦЕДУРА

Веждите след процедура за микроблейдинг не се мокрят 7 дена. За този период веждите се минават само с пречистена вода и се слага специалния крем за микроблейдинг. Ние от Beauty Face държим на качеството,  затова използваме само продуктите на PhiBrows в Бургас.

ОПАСЕН ЛИ Е МИКРОБЛЕЙДИНГ

Микроблейдинга не е опасен, ако се избрали правилния майстор за това. От основно значение за процедурата и безопасността на клиента са:

  • Стерилизацията на инструментите.
  • Дезинфекцията на помещението и всички повърхности.
  • Да се използват правилните пигменти. Ние в нашия салон за красота в Бургас сме се спряли на пигментите PhiBrows, защото те са без тежки метали и изцяло на растителна основа. При тях няма сивкави отенъци и максимално се доближат до естествения цвят на веждите на клиента.

ЦЕНА МИКРОБЛЕЙДИНГ БУРГАС

В нашия козметичен център в Бургас предлагаме едно от най- добрите съотношения цена – качество. Ние ще се погрижим за вас да се чувствате добре, комфортно и в безопасност. Нашите цени ще намерите тук

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел:

0885 359 666 ( Viber / WhatsApp)

Email:  BeautyFaceBulgaria@gmail.com

Facebook: BurgasMicroblading

Instagram: beautyfacebulgaria

 

КОНТАКТИ

Курс по микроблейдинг

Миглопластика косъм по косъм 

Позвъни сега!